Stap 1: VERKENNEND GESPREK

 
Terug naar alle stappen

HET EERSTE GESPREK BIEDT U VRIJBLIJVEND DE GELEGENHEID OM ELKAAR TE LEREN KENNEN EN UW WENSEN TOE TE LICHTEN.


Eerste stap in het proces van uw bouw-, verbouw- en renovatieplan: Een traject op maat. Met veel plezier kom ik naar u toe om alles te bespreken. In dit eerste gesprek is het de bedoeling om de verwachtingen van beide partijen duidelijk op tafel te leggen. Zo weten we zeker dat we op dezelfde lijn zitten. Onderling vertrouwen is uiterst essentieel. Verrijckt biedt u geheel vrijblijvend een ontwerp en offerte.

Volgende belangrijke punten worden besproken:

1. TIMING
Wij bouwen, verbouwen of renoveren duurzame eengezinswoningen, villa’s en appartementen volgens traditionele waarden en energetische normen. Schoonheid en kwaliteit vergen een extra inspanning. Een gemiddeld bouw-, verbouw- of renovatieproces neemt ongeveer 18 maanden in beslag, gerekend vanaf het eerste gesprek tot overhandigen van de sleutels.

2. UW BUDGET
Het bespreken van het budget in een eerste gesprek is essentieel voor een goede voorbereiding van uw project. Bouwen betekent immers keuzes maken en impliceert dat niet steeds alles te realiseren is. Verrijckt staat u graag bij in het maken van de juiste keuzes. Wij betrekken u 100% bij de ontdekkingstocht langs ons netwerk van gespecialiseerde leveranciers en vakmensen.

Deel dit bericht!

 

Meer info?


Graag vertellen we er meer over! Bel ons of laat een bericht achter en we zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.


Contacteer ons!