zeggen klanten over het bouwbedrijf

Wat zeggen klanten over het bouwbedrijf

28/07/2017

Woordje voor de firma, Familie Wouters  – Beerse

Wat zeggen klanten over het bouwbedrijf van Ivo Verrijckt?

Reeds lange tijd droomden we van een eigen woning met een grote tuin.

Na heel wat zondagen rondtoeren in alle hoeken van onze provincie, waren we het al snel eens dat we een echte pastorijwoning wilden, en liefst van al nog een energiezuinige ook.

Vermits we een huis voor het leven wilden en onze bouwkennis ver onder het vriespunt ligt, zijn we op zoek gegaan naar iemand met een gedegen bouwkennis en meer nog, iemand die we vertrouwden om onze droom mee te realiseren.

We zijn al snel beginnen surfen op het net en hebben enkele bouwfirma’s aangeschreven die ons wel de moeite waard leken. Na enkele afspraken werd het al gauw duidelijk dat we beiden een goed gevoel hadden bij Bouwonderneming Verrijckt.

De eigenaar van de firma Verrijckt was onmiddellijk bereid om voor een eerste ‘echte’ afspraak bij ons langs te komen om samen verder te denken over onze wilde plannen.
Het volgende bezoek bracht Ivo een architect waarmee hij samenwerkt mee. Die had alvast een voorontwerp bij van de zaken die we reeds besproken hadden met Ivo. Op enkele details na, sloot dit helemaal aan bij onze wensen en verlangens. En zo was het begin gemaakt!

Enkele maanden later hadden we onze bouwvergunning op zak en konden we starten met de echte werkzaamheden. Uiteraard ging dit ook gepaard met het maken van vele belangrijke beslissingen: het kiezen van een gevelsteen, pannen, ramen, deuren, een keuken en badkamer, vloer, verwarming, en nog zo veel meer.

Ook hier was Ivo steeds bereid om met ons mee te rijden naar de leveranciers waar Bouwonderneming Verrijckt mee samen werkt. Dit was voor ons een enorme meerwaarde. Ivo wist steeds waar hij het best terecht kon en er werd onmiddellijk tijd voor ons gemaakt.

Ook was Ivo er steeds om ons terug met onze beide voetjes op de grond te brengen wanneer we weer eens hardop aan het dromen waren en bijvoorbeeld het technische aspect en budget helemaal uit het oog verloren.

Nadat we onze definitieve keuzes bij de leveranciers gemaakt hadden, kregen we een definitief voorstel. Zo wisten we vooraf perfect waaraan we ons konden verwachten en kwamen we niet meer voor verassingen te staan.

Tijdens het uitvoeren van de werken, kwam Ivo regelmatig op werfbezoek. Tijdens die afspraken werd alles overlopen, werden er al eens details besproken en het belangrijkste van al hadden wij er veel plezier in. Ook konden we steeds bij Ivo terecht met vragen.

De aannemers vormden elkaar razendsnel op zodat de beloofde deadline werd behaald, de definitieve oplevering had enkele weken vroeger plaats dan verwacht.

Ook aan dit belangrijke moment besteedt Ivo de nodige aandacht. Alles werd nog een laatste keer besproken en overlopen, en de sleutel werd definitief overhandigd bij een glaasje cava en een leuke attentie.

Intussen zijn onze twee kinderkamers gevuld en lieten we Ivo nog een eiken bijgebouw plaatsen dat deels als bergplaats fungeert en deels als overdekt terras.

Voor ons is het duidelijk, Bouwonderneming Verrijckt staat voor Bouwen met vertrouwen, meer als 40 jaar ervaring is duidelijk te merken en een perfecte realisatie!

Mogen we dus in alle bescheidenheid antwoorden op de vraag, wat zeggen klanten over het bouwbedrijf van Ivo Verrijckt? De getuigenis van de familie Wouters spreekt voor zich.