BOUWONDERNEMING IN DE KEMPEN

Bouwonderneming in de kempen

28/07/2017

U bent op zoek naar een bouwonderneming in de kempen?

U wil sleutel op de deur bouwen maar u vraagt zich af of het budgettair haalbaar is? En u zoekt naar een bouwonderneming in de kempen?

Uw wil een BEN woning bouwen en heeft veel vragen over de mogelijkheden, over de subsidies die de overheid ter beschikking stelt.

Misschien wil landelijk bouwen, of modern.  Eigentijds of klassiek. Wat zijn de mogelijkheden?

Bouwen binnen budget en zonder de kleine lettertjes.

Als u een huis wil bouwen is het normaal dat u veel vragen heeft. Misschien heeft u al ‘negatieve ervaringen’ opgevangen over anderen die sleutel op de deur gebouwd hebben.

Over budget, eigenlijk ook al wel eens misleid gevoeld. Resultaat: niet echt de woning en afwerking die u voor ogen had, en in vele gevallen stevig over budget gegaan.

Woningbouw Verrijckt heeft een zeer eigen visie op die voorvallen.

Bij woningbouw Verrijckt staan we voor transparantie en openheid. Daar maken we een erezaak van.

Ivo Verrijckt – Zaakvoerder

Geen kleine ‘verborgen’ kleine lettertjes die we snel laten ondertekenen. Geen verassingen! Voor u start met uw droomproject weet u precies waar u staat en waarheen u naartoe gaat. Een bouwproject moet een aangename ervaring zijn, geen lijdensweg.

Bouwonderneming in de kempen, ervaring en een andere visie!

Men vraagt al snel, welke bouwonderneming in de kempen kunnen we vertrouwen, kan mooi werk opleveren en heeft respect voor de bouwheer? We mogen gerust stellen dat Bouwonderneming Verrijckt uw geschikte partner is. Al zeggen we het zelf 🙂

Vraag eens naar een vrijblijvend gesprek met de zaakvoerder, Ivo Verrijckt, 40 jaar ervaring in de sector en leidinggevend geweest bij één van de de grootste bouwbedrijven in Vlaanderen. Ingenieur en man met passie. En vooral, uitermate ervaren, eerlijk en een man vol passie! Nogmaals, we kunnen het niet genoeg herhalen, op zoek naar een bouwonderneming in de kempen? Praat met Ivo Verrijckt en u zal snel merken dat u aan het juiste adres bent.

Bouwonderneming in de kempen? Verrijckt Woningbouw, dat is Bouwen met Vertrouwen.

 

Contact

 


Wat is BEN? Bekijk deze video.