Bouwen met architect

12/05/2017

Maak u geen zorgen, wij houden niet vast aan specifieke architecten. Verre van. Uiteraard kunnen we u wel een aantal architecten aanreiken waarvan we weten dat ze goed en professioneel werk leveren. Maar geen verplichtingen bij onze bouwonderneming.

Laat ons ervan uitgaan dat u reeds een architect op het oog heeft.  Dan zullen wij u met veel plezier de garantie geven dat tussen u, uw architect en onze bouwonderneming de samenwerking vlot zal verlopen. Alles is een goede communicatie en mensen die weten waarover ze praten.  en daar staat Bouwonderneming garant voor. Samenwerking dragen we hoog in het vaandel.

Wil u architect graag even kennis maken met ons alvorens van start te gaan met een samenwerking, alle begrip voor.

We stellen onze expertise graag ter beschikking en motiveren met veel plezier onze beweegredenen om voor ons te kiezen als de uitvoerende partner.