Gesloten bebouwing, halfopen tot landhuis

06/05/2017

Van een gesloten bebouwing tot een landhuis.

Bouwonderneming Verrijckt heeft ervaring in verschillende stijlen van bouwprojecten. Van landelijk tot modern. Van eigentijds tot pastorijwoningen.

Of u nu kiest voor een gesloten bebouwing, een halfopen of open bebouwing, Woningbouw Verrijckt zal u steeds op de meest professionele manier adviseren.  En niet in het minst wil de zaakvoerder, Ivo Verrijckt, u eerlijk adviseren.

Uw budget mee onder controle houden. Samen met u alternatieven bespreken.  U kennis laten maken met technieken en materialen waar u misschien wel geen weet van heeft.

Transparantie op de eerste plaats, eerlijkheid en vertrouwen tussen beide partners staat bovenaan de prioriteitenlijst van Bouwonderneming Verrijckt, en bij uitbreiding, op nr° 1 bij de zaakvoerder Ivo Verrijckt.