ben woning bouwen

Een BEN woning bouwen, vraagt dat een hoog budget?

24/04/2017

Een BEN woning bouwen

Het is overduidelijk dat het opteren voor een BEN woning een goede keuze is. De normen opgelegd door de overheid worden strenger. Maar niet in het minst is het opteren voor een BEN woning een beter voor het milieu, en vooral ook voor u.

Een BEN woning staat voor een optimaal gebruik van de energie binnen uw woning. Vele technieken zorgen voor recuperatie van energie die vroeger verloren gingen, om het met een boutade te zeggen. Energie vloog buiten langs ramen en deuren.

Wil u meer weten over het bouwen van een BEN woning, neem dan contact met ons op, we adviseren en helpen u graag om alles ‘in kaart’ te brengen. De voordelen uiteen te zetten.  En vergeet niet, bij Woningbouw Verrijckt hoeft een BEN woning niet per definitie veel meer budget te vragen.

Bij Woningbouw Verrijckt zoeken we naar de beste oplossingen, niet enkel op financieel vlak, maar ook op efficiëntie van de energierecuperatie.

Een BEN woning bouwen is de toekomst, nee, de toekomst is reeds vandaag.