Bouwen met Woningbouw Verrijckt? Wat zijn de voordelen?

02/04/2017

Waarom zou je bouwen met Woningbouw Verrijckt? Wat zijn de voordelen?

De jarenlange ervaring van Ivo Verrijckt in de bouw en aannemerswereld geeft u de garantie dat je terecht komt bij een professioneel bedrijf.  Niet enkel heeft zaakvoerder Ivo Verrijckt als leidinggevende voor de grootste bouwondernemingen gewerkt in België, hij heeft ook de knepen van het vak volledig onder de knie.

Maar wat nog belangrijker is, Ivo Verrijckt heeft gekozen voor een andere benadering van de toekomstig ‘bouwers’.  Hij heeft alle mooie kanten van de grote bouwondernemingen ervare. Maar ook de minder positieve.

Een gekend voorbeeld is dat een overeenkomst met een bouwfirma in vele gevallen gebukt gaat onder ‘de kleine lettertjes’.  De bouwheer / vrouw staat tijdens het proces voor voldongen feiten.

Een eenvoudig voorbeeld. een sleutel op de deur woning geeft de indruk dat alles inbegrepen is. En dat is ook zo. Maar wat als bijvoorbeeld de keuken het pronkstuk van je woning moet worden en in de samenstelling van het contract er maar een budget voorzien is van 3 à 4000 euro? Waarschijnlijk zal je daar je droomkeuken helemaal niet mee kunnen realiseren.

Belangrijk is dat alles transparant gecommuniceerd wordt. Dat men zich niet wegsteekt achter de ‘kleine lettertjes’.

Hier maak Bouwonderneming een erezaak van. Geen verrassingen, geen frustraties.

Ervaar wat het is om met een open en transparante bouwonderneming in zee te gaan.  Het zal uw droomhuis enkel maar te goede komen.